Ons Aanbod voor Baby’s

Baby op komst? Of een nieuwe telg in the family of vriendenkring? Dan zit je bij Little Ace helemaal goed!

Jurkjes en rokjes babykleding meisjes
outfits jongens meisjes baby kleding
tasjes baby accessoires
koffertjes baby accessoires

Bij Little Ace shop je T-shirts met korte mouwenT-shirts met lange mouwensweatersbroekjesjurkjes en accessoires! Wij hebben schattige babykleertjes en stoere babykleding in huis!

Vanuit onze fanbase krijgen we geregeld goede tips voor nieuwe producten of designs. Iedere maand leggen we de tips naast onze collectie en bekijken we welke nieuwe producten en concepten we kunnen designen zodat ons aanbod altijd aansluit op de behoefte en wensen van onze klanten.

Heb je een tip voor ons? Zet het op de mail naar: info@littleace.nl of schrijf je in voor de Little Ace nieuwsbrief en blijf op de hoogte van super coole acties!

High Quality & Comfort voor jouw baby

Bij Little Ace gaan we voor kwaliteit! Wij hebben een hart voor de zaak en onze kinderen. Onze producten zijn gemaakt van het allerfijnste katoen zodat het lekker comfortabel zit en jouw kleintje lekker zijn of haar gang kan gaan.

Scherpe prijzen bij Little Ace

‘Waarom dan zo voordelig?’ vraag je je ongetwijfeld af. Omdat we zoveel mogelijk schakels uit het productieproces hebben gehaald, kunnen wij jou een scherpe prijs bieden voor onze designerkleding! Je kunt gemakkelijk en veilig betalen in onze online shop en krijgt van ons 14 dagen retourgarantie.

Deze garantie gaat, waarschijnlijk vanzelfsprekend, niet op voor custom items en designs die we speciaal voor jou ontworpen hebben.

Super snelle levering

Ben je een kinderverjaardag of kraambezoek per ongeluk vergeten? Dan denken wij vanzelfsprekend met je mee! Wij bezorgen het cadeautje standaard binnen 48 uur maar kunnen er op verzoek ook een spoedje van maken.

Heb je het echt á la minuut nodig en toevallig in de buurt van Gouda? Dan ben je welkom om de outfit of accessoires direct bij ons in Waddinxveen op te halen.

Kledingmaat baby

Veel kennissen en ouders worstelen vaak met de kledingmaat van een baby of dreumes. In de regel werkt het met kledingmaten voor baby’s echter vrij eenvoudig.

De kledingmaat van je baby is namelijk gelijk aan de lengte, in centimeters, van je baby. Voor de allerkleinsten zit maat 50 veelal het lekkerst aangezien dit de gemiddelde lengte is van een pasgeboren baby.

Als de baby wat zwaarder is en boven de 3.500 gram uitkomt, past maat 56 vaak ook al prima. De kledingmaat gekoppeld aan de lengte van je baby gaat vervolgens voor alle soorten babykleding op. Van T-shirts, broekjes en jurkjes. Alleen mutsjes, sokjes en schoenen vallen wat dat betreft buiten de boot.

Hou er wel rekening mee dat in deze fase van het groeiproces het hard gaat met de groeispurt van jullie kleintje. Veelal is hij of zij binnen anderhalve maand alweer toe aan een maatje meer. Ons advies om daar op voorhand rekening mee te houden en, waar dat kan, babyfashion op de groei te kopen.

Hoofdmaat baby

Als je op zoek bent naar mutsjes of een petje voor een baby is het goed om met de hoofdmaat van de kleine bink rekening te houden. Het is tenslotte belangrijk dat een muts of cap comfortabel zit. Het is dan ook essentieel dat het goed blijft zitten zonder dat het te strak zit.

De hoofdmaat voor baby headwear is gelijk aan de hoofdomtrek van je baby’s hoofdje. Wederom gemeten in centimeters. Bij sommige merken zie je ook specifieke de leeftijdsgroep voor dat betreffende item in het label staan.

Little Ace LifeStyle Tip

Vijf handige tips voor het uitzoeken van babykleding that suits your boy or girl:

  1. Zoals gezegd groeien baby’s als kool! Het is daarom aan te raden om alvast shirts en broekjes in verschillende maten aan te schaffen. Zo ben je goed voorbereid op de groeispurt die komen gaat.
  2. Hou er rekening mee dat katoenen kleding altijd nog wat krimpt. Zeker wanneer je de babykleding na de wasbeurt nog in de droger doet.
  3. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar het is absoluut aan te raden om gedurende de eerste levensfase van een baby kleding op de groei te kopen. Los van de economische overweging voelt een kind zich veelal prettiger in kleding dat iets ruimer, en daardoor comfortabeler, zit. Bovendien groeit die kleine er zo minder snel uit. Dus liever een maatje meer, dan een maatje minder.
  4. Koop broekjes voor baby’s met een flexibele taille. Je kunt er zo voor zorgen dat broekjes precies goed zitten voor je baby en waarschijnlijk net even wat langer mee gaan.
  5. Houd onderweg altijd een setje achter de hand. Nu is het natuurlijk fijn dat je een T-shirt of broekje in de achterbak of buggy hebt liggen als hij of zij per ongeluk heeft geknoeid. Maar het kan ‘s avonds ook snel afkoelen en om die reden extra belangrijk om goed voorbereid de weg op te gaan.

Little Ace Maattabel voor babykleding

Op iedere productpagina voor baby en kinderkleding vind je een overzichtelijke maattabel die je als ondersteuning kunt gebruiken om de juiste maat voor jouw baby te selecteren.

Bij Little Ace hebben we de maattabel ingedeeld op basis van leeftijd, breedte en lengte. Daarnaast hebben we rekening gehouden met verschillen fashion items en stijlen. We hebben onder meer het onderscheid gemaakt tussen ‘baggy pants’ en ‘legging’ aangezien deze items vanzelfsprekend anders horen te vallen.

Little Ace LifeStyle Tip

Houd er rekening mee dat de maten in de maattabel een richtlijn zijn. Is jouw baby kleiner of groter dan gemiddeld? Dan heb je waarschijnlijk ook een kleinere of grotere maat nodig. Voordeel is overigens dat alle producten van Little Ace zijn.

Normaal gesproken dien je rekening te houden met het merk en vaak ook het land waar de kleding vandaan komt om de juiste maat te selecteren. Bij Little Ace hanteren we één richting waardoor je aan de hand van maattabel vrij zeker kunt zijn van een perfect fit!

Het is ons advies om een item enigszins op de groei te kopen. Kids groeien als kool. Om die reden is het goed om de natuur een stapje voor te blijven.

Heb je vragen over de maat van jouw kleintje of koop je kleding voor een kennis of familielid en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Wij helpen je maar al te graag!


De waardering van littleace.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 46 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?