fbpx

Baby Accessoires Decoratie

Decoratie voor een babykamer? Persoonlijk vinden wij het designen en inrichten van de babykamer één van de leukste dingen om te doen.

Los van de voorpret, is het natuurlijk ook belangrijk dat jullie kleintje een goede nachtrust geniet. Dit is belangrijk voor de gezondheid en ontwikkeling van je kind.

Voor veel ouders is het al dan niet doorslapen van een kindje tegelijkertijd een belangrijke zorg gedurende de eerste fase van het leven van jullie zoon of dochter.

Bij Little Ace verfraaien wij de slaapkamer van jullie kleintje met een super schattig lakentje of een persoonlijke statement.

Dan blijft de vraag: Kiezen jullie voor een wieg of voor ledikant? Waar moet je in ieder geval rekening mee houden? Hoe zorg je dat je kindje een veilige omgeving heeft om te slapen? Wij helpen je op weg!

Een wiegje of een ledikant?

Een ledikant is in de regel het meest veilige babybedje. Dit heeft onder andere met de constructie van een ledikant te maken. De zijkanten van een ledikant bestaat uit spijlen maar is niet geheel gesloten. Zo krijgt jullie zoontje of dochter veelal voldoende lucht als ze per ongeluk op hun zij draaien en met de mond of neus tegen de zijkant komen te liggen. Hou er rekening mee dat een ledikant tot circa 2,5 jaar mee gaat.

Een wiegje is natuurlijk ook een prima slaapplek voor je baby maar vooral tijdens de eerste maanden. Dan ligt jullie kleintje nog vrijwel uitsluitend op zijn of haar ruggetje.

Na 3 tot 6 maanden wordt jullie kleine boef of prinsesje beweeglijker en begint hij of zij te draaien. Dit kan verstikkingsgevaar veroorzaken.

Volg je baby’s ontwikkeling op de voet, ontvang Little Ace LifeStyle Tips en nog veel meer…

Natuurlijk is een wiegje ideaal om jullie kleine wondertje de eerste maanden lekker dichtbij jullie te houden. Het is compact en makkelijk te verplaatsen. Ideaal om naast jullie bed of in de slaapkamer te zetten.

Wil je meer #babylifestyle tips ontvangen? Check onze blog of stuur ons een e-mail naar info@littleace.nl!