Babykleding en artikelen kopen

Babykleding & artikelen kopen: Life with a baby

Babykleding & artikelen kopen:
#Lifewithababy

Babykleding en artikelen kopen? Wij hebben de kleding en accessoires die je zoekt! Wij hebben de prijzen waar je van droomt en de service die je verwacht bij het shoppen van babykleding en kleding voor jouw peuter of kleuter.

Buiten onze brede assortiment, denken wij graag met je mee! Dit is hoe we je kunnen helpen met de voorbereidingen voor elke fase van #lifewithababy.

Personalize it!

Make a statement! Voeg een unieke statement of bijvoorbeeld de naam van je kind of zelfs een foto toe op items en tover ze om in iets extra bijzonders.

Essentiële babykleding en artikelen kopen

De hoeveelheid spullen die je moet kopen zodra jullie een kind verwachten, kan soms overweldigend zijn. Een lijstje maken, is een absolute must. Een lijstje kan je helpen bij het bijhouden van de benodigdheden en de spullen die je al hebt gekocht of gekregen hebt. Van grote aankopen zoals buggy’s en complete outfits of kleinigheidjes zoals haarbandjes en sokjes. Alles wat je nodig hebt voor je baby of kind vind je bij Little Ace!

Kinderbeddengoed

Ontwerp een uniek kinderbeddengoed die je gemakkelijk kunt schoonmaken. Jouw baby zal vermoedelijk wel een wiegje en wat zachte dekens nodig hebben maar wij leveren je de beste kwaliteit-prijs verhouding voor gepersonaliseerd beddengoed voor jouw baby en kleuter in de Lage Landen. In de eerste maanden hebben baby’s eigenlijk geen kussens nodig, maar als ze meerdere lakens bij de hand hebben, is dat gemakkelijk om de omgeving van je kind voldoende hygiënisch te houden.

Veiligheidsuitrusting voor baby’s en kleine kinderen: Little Ace LifeStyle Tip

Life with a baby

Zodra je baby begint te kruipen en te rollen, moet je ze beschermen tegen tal van huishoudelijke gevaren door je huis kindveilig te maken. Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en zijn zich vaak niet bewust van eventuele veiligheidsrisico’s. Het is aan jou om er zeker van te zijn dat er zo min mogelijk gevaren in de buurt van jouw kleintje komen.

Een voorbeeld van een essentiële veiligheidsuitrusting die je kunt inzetten om je baby tegen veel voorkomende gevaren te beschermen, zijn veiligheidshekken voor de boven- en onderkant van de trap, stopcontacten afdekken en sloten op kasten en lades.

Babyfoons

Babyfoons zijn natuurlijk onmisbaar gedurende de eerste levensfase van je kids. Deze handige gadgets worden geleverd met een zender en één of meerdere ontvangers zodat je jouw baby in de gaten kunt houden zonder dat je altijd in dezelfde kamer aanwezig hoeft te zijn. Je kunt kiezen voor een model met of zonder video mogelijkheid. Het is sowieso een goed idee om een ​​babyfoon aan te schaffen met licht op de ontvanger dat door geluid geactiveerd wordt. Zodat je een belangrijk signaal van je baby of kind niet mist tijdens bijvoorbeeld het stofzuigen of koken.

Vraag om een aanbeveling van digitale audio of video monitors. Er is altijd een item dat geschikt is voor ieder huis en elke budget. Bij Little Ace weten we wat jij nodig hebt!

Fopspenen en speelgoed voor baby’s

Je baby zal met fopspenen genieten van rust en entertainment vanaf circa de eerste weken tot een leeftijd van enkele jaren. Fopspenen zijn vaak essentiële babyartikelen die ontworpen zijn om jouw kleintje te ontspannen en te vermaken in de eerste periode van zijn of haar leven. Hoewel niet alle baby’s van fopspenen houden, zijn ze een handig item om bij je te hebben als je met jouw kleintje op pad gaat.

Babyhanddoeken

Badtijd is een belangrijk deel van de dag voor baby’s. Het is daarom is een goed idee om de basis alvast in huis te halen. Zelfs voordat je je kleintje mee naar huis neemt. Kies voor een babybadhanddoek dat stevig aanvoelt en van goede kwaliteit is. Zoek daarnaast naar babyhanddoeken die zacht en groot genoeg zijn om je baby in te wikkelen. Bij Little Ace kunnen wij op aanvraag gepersonaliseerde babyhanddoeken maken en bestellen voor jouw baby of kind. Trouwens ook een prachtig kraamcadeau voor een zoon of dochter van een familielid of bekende.


De waardering van littleace.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 46 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?