fbpx

Beschikbaarheid en levertijd van producten

LET OP:
De volgende periodes worden er geen bestellingen verzonden i.v.m. vakantie (bestellingen kunnen wel gedaan worden via de site):
– 01-08-2021 t/m 22-08-2021

1. Is één of zijn meerdere van de door jou bestelde producten op het tijdstip van je bestelling om wat voor een reden niet meer leverbaar, dan kunnen wij jouw bestelling helaas niet volledig uitvoeren. Wij behouden ons het recht voor ervoor te kiezen de bestelling in een dergelijk geval gedeeltelijk uit te voeren of geheel af te wijzen. Daarover zullen wij jou dan onverwijld per e-mail informeren.

2. Is het door jou bestelde product of zijn de door jou bestelde producten beschikbaar, dan bedraagt de tijd tot aan de levering op het door jou aangegeven adres bij een normale gang van zaken ca. 2 tot maximaal 5 werkdagen na binnenkomst van de bestelling.

3. De bezorging vindt alleen plaats binnen Nederland, België en Duitsland en niet naar andere landen of gebieden binnen het Koninkrijk Nederland en via een door ons geselecteerde firma.

Verzendkosten

1. In alle prijzen die voor producten in de Online Shop genoemd zijn, is telkens de geldende wettelijke omzetbelasting (BTW) inbegrepen.

2. Daarnaast berekenen wij voor iedere zending die door de brievenbus past €4,35 verzendkosten. Grotere zendingen wordt berekend volgens de tarieven via een door ons geselecteerde firma.
Deze kosten zijn nog niet in de op de website opgenomen prijzen.

Voor meer informatie bekijk de Algemene Voorwaarden van Little Ace.


X
T-SHIRT MANIA: 3 shirts voor €24,95. Code: TSHIRTMANIA || 60% korting op de SALE! Klik hier->