Beschikbaarheid en levertijd van producten

1. Is één of zijn meerdere van de door u bestelde producten op het tijdstip van uw bestelling om wat voor een reden niet meer leverbaar, dan kunnen wij uw bestelling helaas niet volledig uitvoeren. Wij behouden ons het recht voor ervoor te kiezen de bestelling in een dergelijk geval gedeeltelijk uit te voeren of geheel af te wijzen. Daarover zullen wij u dan onverwijld per e-mail informeren.

2. Is het door u bestelde product of zijn de door u bestelde producten beschikbaar, dan bedraagt de tijd tot aan de levering op het door u aangegeven adres bij een normale gang van zaken ca. 2 tot maximaal 5 werkdagen na binnenkomst van de bestelling.

3. De bezorging vindt plaats via een door ons geselecteerde firma. Bezorging vindt alleen plaats binnen Nederland, België en Duitsland en niet naar andere landen of gebieden binnen het Koninkrijk Nederland.

Verzendkosten

1. In alle prijzen die voor producten in de Online Shop genoemd zijn, is telkens de geldende wettelijke omzetbelasting (BTW) inbegrepen.

2. Daarnaast berekenen wij voor iedere zending die door de brievenbus past €4,80 verzendkosten. Grotere zendingen wordt berekend volgens de tarieven via een door ons geselecteerde firma.
Deze kosten zijn nog niet in de op de website opgenomen prijzen.

Voor meer informatie bekijk de Algemene Voorwaarden van Little Ace.


De waardering van littleace.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 46 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?