Over Little Ace… ♤

 Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het verhaal achter Little Ace! Het idee om Little Ace op te richten is ontstaan in 2015 toen de oprichtster zwanger was. Ze was verknocht aan zwart-wit kleding maar deze was destijds maar heel beperkt te vinden. Ze heeft toen besloten om een webshop op te zetten met haar eigen kledinglijn gericht op zwart-wit kleding. Na enige jaren heeft ze meer variatie en kleur in de webshop gebracht. Sinds december 2021 heb ik het stokje weer van haar overgenomen. Mijn missie is om met Little Ace de leukste kleertjes van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs te verkopen. Daarnaast wil ik me ook gaan richten op twinning kleding. Niet alleen voor mama's en hun kindje, maar ook voor papa's, tantes, ooms etc. 

Ik zal mezelf nog even kort voorstellen. Ik ben Marloes en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Huizen. Ik heb een dochter, Roya van 2,5 jaar oud en een zoon, Kay van een jaar oud. Door de drukte van het gezin heb ik meer behoefte gekregen aan flexibiliteit en om dat te creëren wilde ik graag iets voor mezelf beginnen. Toevallig zag ik dat Little Ace een nieuwe eigenaar zocht en impulsief als ik ben, ben ik meteen in het diepe gesprongen, ondanks dat ik nog voor 32 uur per week een baan had. In de afgelopen maanden heb ik wel geleerd dat het lastig te combineren was en ik niet voldoende tijd had voor Little Ace. Inmiddels is mijn baan opgezegd en heb ik meer tijd voor Little Ace. Naast Little Ace ben ik ook nog bezig met het opzetten van een eigen psychologenpraktijk. Ik ben dus lekker veel aan het werk en dat is maar goed ook want stilzitten is niks voor mij. Ik vind het heerlijk om in de avonduren wanneer de kinderen op bed liggen mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan en bezig te zijn met Little Ace. 

Ik heb ontzettend veel zin en energie om er vol tegenaan te gaan! 

Neem gezellig een kijkje in de webshop en hou de socials in de gaten voor de laatste updates.  

Lieve groet,

Marloes


De waardering van littleace.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 46 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?