fbpx

Over Little Ace… ♤

Little Ace is in 2016 opgericht door mijn zusje. Zij besloot na 3 succesvolle jaren een andere richting op te gaan. Omdat Little Ace haar ‘kindje’ was, heb ik besloten dit prachtige bedrijf in de familie te houden. In september 2018 heb ik Little Ace van haar overgenomen.

Een ‘kleine’ terugblik naar het ontstaan van Little Ace. In 2015, toen mijn zusje zwanger was, is zij zich gaan verdiepen in al het leuks in babyland. Zij was onmiddellijk verknocht aan de zwart-wit kleding die zij her en der tegen kwam.

Maar in winkels waren deze musthaves vrijwel niet te krijgen. Zij is toen haar zoektocht begonnen….

Begin 2016 was de start van de Little Ace Facebook community en Instagram pagina, om het op die manier aan de man te brengen. En tegen het einde van februari is de webshop gelanceerd.

Omdat ik zelf moeder ben van 2 jongens, heb ik altijd vanaf de zijlijn meegekeken en meegedacht over Little Ace. Want wat is er leuker dan 2 zussen, met allebei 2 zoons, die samen nadenken over hippe, trendy outfits voor hun kids.

Waar 2 verschillende meningen en smaken bijeenkomen, ontstaan vaak de mooiste en creatiefste dingen. Toen mijn zusje ermee besloot te stoppen, was het voor mij dus een logische beslissing dit prachtige merk voort te zetten. Sinds september 2018 heeft Little Ace enkele veranderingen ondergaan. En er is ook iets meer kleur toegevoegd aan de webshop.

De vertrouwde kwaliteit en service van Little Ace blijft onveranderd, het aanbod heeft daarentegen wel een upgrade gehad. De schattige shirtjes die Little Ace groot hebben gemaakt, zullen uiteraard altijd onderdeel blijven uitmaken van het assortiment.

Daarnaast zijn we altijd bezig om ons aanbod te vernieuwen en trendy items voor de allerkleinsten toe te voegen aan de webshop.

Little Ace is dé #1 in kinder- en babykleding… We have it all!

Lieve groet,

Sylvia