fbpx

Baby broekjes meisjes

Jij zoekt vast naar een baby broekje voor een meisje? Hoewel we ook super gave jurkjes en rokjes hebben, trekken ouders vaak de allerkleinsten een broekje aan. Het is tenslotte belangrijk dat de beentjes lekker warm blijven.

baby broekje hearts

BROEKJE HEARTS

21.95
baby broekje symbool

BROEKJE SYMBOLEN

21.95
baby legging scratches
baby legging driehoekjes
baby legging roest bruin
Aanbieding! baby legging grijs

BROEKJE GREY (legging model)

19.95 16.95
Aanbieding! baby legging dieren
Aanbieding! baby legging stippen
baby legging legergroen
baby broekje driehoekjes
baby broekje roest bruin

BROEKJE RUSTY

19.95
baby broekje zwart

BROEKJE BLACK

19.95
Aanbieding! baby broekje stippen

BROEKJE BIG DOTS

19.95 16.95
baby broekje legergroen
baby broekje camo print army

CAMO BROEKJE

14.95

Als je op zoek bent naar een rokje kun je zeker even kijken naar de ‘Army Camouflage’ uitvoering van Little Ace. Als je een tweeling hebt, kun je de camouflage uitvoering van het rokje uitstekend combineren met het ‘Army Camouflage’ broekje uit onze collectie.

Je kunt ook een broekje kopen en één specifieke dag in de week omdopen tot rokjesdag! Heerlijk dat je in deze periode nog lekker kunt bepalen welke kleren je kids aantrekken. Er komt een tijd dat zij de teugels in handen nemen en scheve gezichten trekken als je jouw favoriete kledingstijl aan je kleine meid probeert voor te leggen. Bij Little Ace hebben we ook jurkjes in verschillende maten voor jouw prinses in de dop.

Bekijk onze webshop naar ons met zorg geselecteerde aanbod en koop een schattig baby broekje voor jouw meisje of ga voor een rokje dat perfect bij haar past. Maar ook als je zoekt naar broekjes voor jongens weet je ons vast en zeker te vinden!


Mark Glowinski Authentic Jersey