Baby pyjama

Zoek jij naar een pyjama voor een baby? Dan heb je het juiste adres te pakken! Wij hebben pyjama’s voor meisjes en pyjama’s voor jongens!

Wist je trouwens dat de pyjama van origine uit India komt? Een pyjama was van huis uit bedoeld om niet alleen ‘s nachts maar ook om overdag te dragen. Gek idee waarschijnlijk? In de Westerse wereld zijn pyjama’s items die van dit originele concept zijn afgeleid. Wij gebruiken een pyjama om in te slapen maar we zien ook geregeld kleintjes met onze custom pyjama’s voorbij komen die lekker liggen te loungen.

Er zijn verschillende variaties in de stijl van de pyjama. Zo kun je denken aan pyjama’s met korte mouwen, pyjama broekjes met verschillende lengtes en pyjama’s die verschillende materialen bevatten. Pyjama’s zijn natuurlijk ontworpen voor comfort. Met behulp van zachte materialen zoals katoen of zijde of satijn.

Pyjama’s bevatten vaak visuele verwijzingen naar iets dat speciale aantrekkingskracht kan hebben voor jouw kleine meid of stoere man. Wij hebben het materiaal van onze pyjama’s met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd.

Deel jouw baby pyjama moment op Instagram of Facebook en tag @LittleAce in de beschrijving. Je maakt dan kans dat wij jouw post met onze fanbase delen!


De waardering van littleace.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 46 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?