fbpx

Baby T-shirt meisjes

Bij Little Ace hebben we T-shirts voor meisjes en T-shirts voor jongens. Nu is dat tegenwoordig niet meer over één kam te scheren maar we hebben in ieder geval aan alle jongens en meisjes gedacht.

Aanbieding! baby special valentijn dad is my valentine grijsbaby special valentijn dad is my valentine wit

DADDY IS MY VALENTINE

Vanaf 19.95 Vanaf 14.95
Aanbieding! baby special valentine mom is my valentine witbaby special valentine mom is my valentine zwart

MOMMY IS MY VALENTINE

Vanaf 19.95 Vanaf 14.95
Aanbieding! baby special valentijn daddy is my valentine zwartbaby special valentijn daddy is my valentine grijs

DADDY IS MY VALENTINE ALL YEAR

Vanaf 19.95 Vanaf 14.95
Aanbieding! baby special valentine mommy is my valentine grijsbaby special valentine mommy is my valentine wit

MOMMY IS MY VALENTINE ALL YEAR

Vanaf 19.95 Vanaf 14.95

Waar je bij jongens al gauw denkt aan stoere babykleding hebben we voor de meisjes schattige babykleertjes in ons assortiment opgenomen. Nu kun je als stoere jongen ook prima schattige T-shirts dragen en als schattig meisje een stoere outfit. De ouders bepalen vaak welke stijl zij hun dreumes gunnen.

Van babykleding tot accessoires, bij Little Ace hebben we het allemaal in house! We hebben T-shirts met korte mouwen en T-shirts met lange mouwen.

T-shirts voor jouw prinsesje zijn ideaal voor in de lente of de zomer maar kunnen ook uitstekend onder een sweatervest of winterjas gedragen worden. Het is belangrijk om voldoende rekening te houden met de temperatuur van je kleintje zodat zij het niet te warm of te koud krijgt. Als je jouw meisje van een trendy T-shirt voorziet, is het belangrijk dat je voldoende kleding bij je hebt. Het kan ten slotte snel afkoelen in de Lage Landen en het is belangrijk om daar rekening mee te houden.

We hebben T-shirts die perfect passen bij onze hippe sweaters. Shop T-shirts voor meisjes bij Little Ace! Ook voor complete outfits voor jouw dreumes ben je bij ons in goede handen.