fbpx

Baby T-shirt jongens

Ben je op zoek naar T-shirts voor jongens? Bij Little Ace hebben we T-shirts voor baby’s en peuters in verschillende soorten en maten.

Baby t shirt jongens

Aanbieding! baby special valentijn dad is my valentine grijsbaby special valentijn dad is my valentine wit

DADDY IS MY VALENTINE

Vanaf 19.95 Vanaf 15.96
Aanbieding! baby special valentine mom is my valentine witbaby special valentine mom is my valentine zwart

MOMMY IS MY VALENTINE

Vanaf 19.95 Vanaf 15.96
Aanbieding! baby special valentijn daddy is my valentine zwartbaby special valentijn daddy is my valentine grijs

DADDY IS MY VALENTINE ALL YEAR

Vanaf 19.95 Vanaf 15.96
Aanbieding! baby special valentine mommy is my valentine grijsbaby special valentine mommy is my valentine wit

MOMMY IS MY VALENTINE ALL YEAR

Vanaf 19.95 Vanaf 15.96

We hebben T-shirts met korte mouwen en T-shirts met lange mouwen voor jongens en T-shirts voor meisjes. Een T-shirt wordt om een hele goede reden een T-shirt genoemd. Het is een multifunctioneel kledingstuk in de vorm van de letter T. Het heeft een torso en twee korte of twee lange mouwen. Je trekt een T-shirt gemakkelijk aan en uit door het over het hoofd en de armpjes te trekken. T-shirts van Little Ace zijn gemaakt van het allerfijnste katoen.

T-shirts voor jongens zijn veelal stoer waar de T-shirts voor meisjes vaak schattig zijn. Nu leven we in een tijd waarin deze grenzen vervagen en kun je zowel schattige babykleertjes als stoere babykleding voor jongens en voor meisjes kopen. Als schattig meisje mag je gerust uitdragen dat je het leuk vindt om in de aarde te wroeten of dat je zo nu en dan een boefje bent.

Veel jongens houden van spelen en dat kan er soms ruw aan toe gaan. Het is belangrijk dat je kinderkleding koopt dat wel tegen een stootje kan en met de groeispurt van je kind mee gaat. Het is daarom handig om babykleding een maat te groot te kopen zodat het T-shirt waar jij je oog op hebt laten vallen net even wat langer mee gaat.

Wij hebben zowel stoere als schattige baby T-shirts voor jongens. Bij Little Ace zijn we van alle markten thuis.