fbpx

 4President meisjes

Ben je op zoek naar een outfit voor meisjes van 4President? Zoek dan niet verder. Deze nieuwe collectie van 4President biedt zowel schattige als stoere kleding aan voor meisjes. 

Calla Army AOP 2 baby outfit meisjes 4president achterCalla Army AOP 1 baby outfit meisjes 4president voor

CALLA LEGGING

10.95
Baby outfit meisje tulpTulp Army 1 baby outfit meisjes 4president

TULP SHIRT ARMY

14.95
baby outfit 4president Lilac Army 2baby outfit 4president Lilac Army 1

LILAC LEGGING

10.95
baby outfit 4president Fflur Army achterbaby outfit 4president Fflur Army voor

FFLUR DRESS

19.95
baby outfit 4president Bo Black 1
Baby outfit Lala skirt sfeerbaby outfit 4president Ruby D Rose 1

RUBY SHIRT

17.95
Baby outfit Lala skirt sfeerbaby outfit 4president Lala Black 1
Baby outfit Delaney Black 2Baby outfit Delaney Black 1

Wij hebben diverse merken ondergebracht in de categorie Baby Outfits die wij met de grootste zorg hebben geselecteerd. De merken waarmee wij samenwerken zijn niet alleen merken die we vertrouwen maar waar wij ook een goed gevoel bij hebben. Little Ace bestaat uit moeders met een passie voor babyfashion en de kwaliteit van onze producten gaan ons aan het hart.

We bieden bijvoorbeeld speciaal geselecteerde outfits van 4President. Het enige wat je nog nodig hebt, zijn leuke sokjes of bijvoorbeeld een schattig haarbandje. Dit scheelt je weer een speurtocht door de spelonken van een babyspeciaalzaak of outlet. 

Wil je liever losse items voor jouw baby aanschaffen of weet je eigenlijk niet waar je het zoeken moet? Dan helpen wij je maar al te graag! Je kunt ons altijd om advies vragen via WhatsApp of e-mail. Bij Little Ace denken graag met je mee.

Kijk bijvoorbeeld eens bij het assortiment T-shirts voor meisjes en ontdek welke kleding het beste bij jouw prinses past. Ook het aanbod sweaters voor meisjes is absoluut de moeite waard. Zo kun je jouw boefjes van top tot teen van hippe, trendy en schattige babykleertjes voorzien.   

Heb je de bestelling ontvangen maar niet tevreden? Geen probleem! Je hebt bij Little Ace standaard 14 dagen retourgarantie. Gepersonaliseerde items uitgesloten. Je kunt je producten dus binnen 14 kalenderdagen je items kosteloos retour sturen. Gepersonaliseerde items uitgesloten. Bekijk snel de nieuwe collectie baby outfits.