Grote Broer/Zus Shirts

Zwangerschapsaankondiging

Er zijn een heleboel leuke manieren voor een zwangerschapsaankondiging. Een leuke originele manier is om je kindje een shirt aan te trekken met de tekst ‘ik word grote broer’ of ‘ik word grote zus’. Bij Little Ace hebben we veel verschillende designs om uit te kiezen zodat er altijd iets tussen zit dat jij leuk vindt! Is het toch niet helemaal naar jouw smaak? Neem dan gerust contact met me op, want dan kan ik altijd iets op maat maken voor je!

Twinning voor broertjes en zusjes

Als het broertje of zusje dan eenmaal geboren is, is het natuurlijk ook super leuk om je kindjes te laten twinnen! Ook hiervoor kun je terecht bij Little Ace. Het is natuurlijk leuk om ze een shirt met bijvoorbeeld ‘kleine broer’ en ‘grote broer’ of in het geval van zusjes ‘grote zus’ en ‘kleine zus’ aan te trekken. Maar het is ook leuk om ze een ander shirt uit de collectie van Little Ace aan te trekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de leuke naamshirts of de shirt met ‘opa ik vind je lief’ en ‘oma ik vind je lief’.

Origineel Kraamcadeau

De shirts zijn natuurlijk ook een heel origineel kraamcadeau. Heb je liever een gepersonaliseerd kraamcadeau? Kijk dan eens bij de collectie naamshirts, deze vind je hier.

Kwalitatief de beste keuze!

Bij Little Ace vinden we kwaliteit belangrijk en daar staan wij dan ook voor. Alle shirts zijn van 100% hoogwaardig biologisch katoen gemaakt en dat voel je! Ze zitten heerlijk comfortabel voor je kindje en kunnen lekker lang gedragen worden doordat er gebruik is gemaakt van dubbelmaten tot maat 98.
De shirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en er is keuze uit lange mouwen of korte mouwen.


De waardering van littleace.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 46 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?