Schattige babykleertjes voor meisjes

Ben je op zoek naar schattige babykleertjes voor meisjes?

Het krijgen van een baby is om veel verschillende redenen een opwindende fase in jullie leven. Natuurlijk is een van die redenen ook het winkelen van schattige babykleding voor jouw pasgeborene. Het is opwindend voor de ouders maar ook een spannende periode voor vrienden en familie.

Dus, of je nu een aanstaande vader of moeder bent of iemand kent die binnenkort een kleine meid verwacht, bij Little Ace hebben we enkele tips voor je over hoe je een babymeisje schattig en stijlvol aan kunt kleden.

Schattige babykleertjes voor meisjes
Credits: @ignaciocampo

Schattige babykleertjes voor meisjes: Tips voor het aankleden van een stijlvol babymeisje?

  1. Keep it Casual
  2. Matching: Twinning is winning!
  3. Haarbandjes
  4. Think ‘outside the box’
  5. Lichaamstype
  6. Patronen
  7. Koop op de groei
  8. Accessoires
  9. Geïnspireerd door jou!
  10. Breek de regels

Schattige babykleertjes voor meisjes: Tips voor het aankleden van een stijlvol meisje

1. Keep It Casual

Als je op zoek bent naar babykleertjes met een casual look zonder dat jij jouw baby in een keurslijf wringt, richt je dan op een casual look. Een schattig paar leggings met een sweater en hoofdband is schattig en stijlvol dat het je al te veel moeite kost.

Je baby zal zich comfortabel voelen om de wereld te verkennen en lekker te spelen. Je hoeft je daarnaast geen zorgen te maken over een geruïneerde outfit met schattige babykleertjes voor een meisje met een casual look.

2. Matching

Ja, je hebt de vader en zoon bijpassende outfits gezien, toch? Dit noemen we Twinning. En Twinning is Winning! Dezelfde kleur shorts, hetzelfde T-shirt en schoenen. Het is allemaal schattig. Moeders kunnen dat natuurlijk ook.

Het is niet zo moeilijk om soortgelijke kleding te vinden. Een simpele spijkerbroek, een schattig klein T-shirt en je bent ready to go!

Het is eigenlijk ontzettend makkelijk. Natuurlijk, als je baby nog niet veel haar heeft, moet je improviseren met haaraccessoires. Hoe dan ook, haarbandjes en haarstrikjes zijn op zichzelf al ontzettend schattig.

3. Haarbandjes

Haarbandjes als accessoire bij schattige babykleertjes voor jouw meisje zijn leuk, oké. Ze zijn daarnaast ook gemakkelijk om accessoires bij te zoeken. Vooral als je baby nog niet veel haar heeft.

Je zou verbaasd zijn over wat je kunt doen met verschillende hoofdbandjes. Het is een kans om de outfit samen te trekken en het hoofd van je baby te beschermen tegen de zon. Een hoofdband of haarbandje is een win-win situatie voor jouw stijlvolle baby girl.

4. Think ‘outside the box’

Omdat een kledingstuk vaak als één specifiek item wordt verkocht, wil dat niet zeggen dat je het niet op verschillende manier kunt gebruiken. Een groter T-shirt kan bijvoorbeeld heel goed dienen als een jurkje, vooral als je een legging en een schattig paar schoenen toevoegt aan de outfit.

Raak niet verstrikt in de sectie waarin je winkelt. Misschien vind je de perfecte sweater op de jongensafdeling die je meisje prima kan dragen. Dit is 2019, omarm de stijl die jij wilt! Trouwens, niet iedereen wil zijn kleine meisje de hele tijd in roze met franjes aankleden. We hebben allemaal onze eigen stijl en gevoel voor mode en als de kleding die je tegenkomt niet aan je behoeften voldoet, is het aan jou om de sectie te vinden die dat wel doet.

5. Lichaamstype

Voor babykleertjes meisje is het goed om naar het lichaamstype van jouw baby, peuter of kleuter te kijken. Ieder kind heeft ten slotte zijn of haar eigen lichaam, vooral bij baby’s kan de maat en omvang sterk uiteenlopen! Sommige meisjes hebben korte, stevige beentjes, terwijl anderen lange, dunne benen hebben.

Speel in op haar sterke punten. Het maakt het niet alleen gemakkelijker om ze te kleden, maar het verbetert wel hun stijl. Dus, als je dochter in de laatste categorie valt, vermijd het kopen van een broek en kies in plaats daarvan voor een legging of panty.

6. Patronen

Once upon a time, was er geen grotere mode-zonde dan het mixen en matchen van patronen. Weet je nog dat iemand dasjes en stippen bij elkaar droeg en je nooit meer tegen ze sprak? Dramatisch toch? Nou, die dagen zijn voorbij.

Nu kun je smaakvol patronen mixen en matchen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de modepolitie. Wees dus niet bang om hetzelfde te doen met de kleerkast van je dochter. Stijlvolle babykleertjes voor je meisje combineren met niet-overeenkomende patronen is prima!

7. Koop op de groei

Kinderen groeien snel, dus wees niet bang om een ​​maat of twee op de groei te kopen. Je kunt het laten werken, vooral als de schattige babykleertjes bestempeld worden als slim fit.

Een slanke tanktop kan gemakkelijk als een kleine jurkje dienen totdat je dochter erin groeit. Bij het kopen van jeans ga je voor een elastische taille totdat zij de juiste maat bereikt. Je weet maar nooit! Misschien groeit ze uit een broekje en kun je vervolgens van een broek shorts voor de zomer maken. Classic!

8. Accessoires

Heb jij accessoires nodig bij je outfit? Natuurlijk wel, dus waarom zou je niet hetzelfde doen voor je kleintje? Er zijn riemen, hoeden, hoofdbandjes, sokken en nog veel meer.

Er zijn veel verschillende manieren waarop je accessoires kunt gebruiken om een ​​outfit te transformeren. Stel je een riem voor rond die lange tanktop die je als jurk gebruikt. Als je moeite hebt om een ​hoofdband te vinden, kijk dan naar een haarbandje. Super schattig!

9. Geïnspireerd door jou!

Ja jij. Waarom ga je niet door je eigen garderobe en gebruik je dit als inspiratiebron voor het bouwen van de kleerkast van je dochter? Als je op zoek bent naar babykleertjes voor een meisje is dit veelal een bron van inspiratie.

Er zijn tegenwoordig veel winkels die babykleding aanbieden die in wezen mini versies zijn van wat volwassenen dragen. Dus wees niet bang om dit te omarmen. Het kleden van een stijlvolle baby zoals een volwassene is namelijk fantastisch!

10. Breek de regels

Je kunt meer experimenteren met outfits dan met je eigen wardrobe. Waarom? Meisjes zien er altijd schattig uit, toch? Je bent wellicht geen fan van een overall, maar een baby meisje in een overall? Dat is gewoon te schattig!

Dus alleen omdat jij het niet zou dragen wil dat nog niet zeggen dat je er geen baby in kunt kleden. Vergeet niet dat als je naar de winkels gaat voor babykleding je eerst even de webshop van Little Ace voor babykleertjes meisje te kijken.

Op zoek naar schattige babykleertjes voor meisjes? Dan zit je bij Little Ace dus helemaal goed! Wij weten van de hoed en de rand.

Schattige babykleding voor meisjes
Credits: @omarlopez1

De waardering van littleace.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 46 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?