fbpx

Stoere babykleding van Little Ace

Ben jij die zoete en schattige babykleding voor jouw bink of boefje soms ook helemaal zat? Little Ace verkoopt ook de allervetste stoere babykleding.

stoere babykleding t-shirt jongens
stoere babykleding sweater jongens
stoere babykleding broekjes jongens

Maten voor stoere babykleding kunnen vrij eenvoudig worden bepaald, omdat ze overeenkomen met de lichaamslengte van jouw zoon of dochter. Dus maat 50 past bij een jongen of meisje van circa 50 cm lang. Aangezien de groeicurve van jouw kindje of baby zeer verschillend kan zijn, is het moeilijk om algemeen geldige aanwijzingen te geven over welke maat bij welke leeftijd past.

Grofweg: Voor een pasgeborene zit je meestal goed met maat 44 tot 50, voor een leeftijd tot 2 maanden bevelen we maat 50 tot 56 aan. Jongens passen met een half jaar meestal in de maten 68 tot 71 van stoere babykleding, maar het is het beste om hun lengte te meten om de juiste maat te bepalen.

Stoere babykleding
 Credits: @phammi

Welke stoere babykleding maakt deel uit van de basisuitrusting? Je verwacht een baby of wil een cadeau geven aan nieuwe ouders? In de eerste maanden groeien de jongens het meest, waardoor de stoere babykleding niet te klein moet kopen. De basisuitrusting stoere babykleding bestaat uit ongeveer vijf T-shirts, kruippakjes, tops en sokken, drie tot vier pyjama’s, twee tot drie petten en een jasje, afhankelijk van het seizoen.

Aangezien je stoere babykleding vaak meerder keren per dag in de was zal doen, is het handig om voldoende items aan te schaffen. Stoere babymode voor jongens hoeft niet langer alleen lichtblauw zijn, maar is ook verkrijgbaar in vele vrolijke kleuren die je kindje een stoere look geven.

Waar moet ik op letten bij het kopen van stoere babykleding?

Over het algemeen moet stoere babykleding veilig en vrij van schadelijke stoffen zijn. Kijk daarom naar het label van de stoere babykleding of laat je hier over informeren bij de aanbieder.

Het label identificeert producten die strikt gecontroleerd zijn en geen residuen van gevaarlijke chemicaliën bevatten. Bovendien moet de stoere baby mode voor jongens zo makkelijk mogelijk te wassen zijn.

Stoere babykleding moet altijd vrij zijn van schadelijke stoffen, omdat deze bij de allerkleinsten uitslag, allergieën en andere ziekten kan veroorzaken. Je kunt daarom de babykleding van kleintje beter niet samen met de kleding van volwassenen wassen. Deze zijn mogelijk besmet is met chemicaliën en deze kunnen vrijkomen tijdens het wassen en worden doorgegeven aan de babywas.

Little Ace LifeStyle Tip

Nieuwe stoere babykleding moet voor het eerste gebruik apart worden gewassen om eventuele resten volledig te verwijderen.

Gebruik een mild reinigingsmiddel om de gevoelige huid te beschermen. Gebruik geen apart desinfectiemiddel of wasverzachter, omdat het vermoeden bestaat dat deze reinigingsmiddelen allergieën veroorzaken.

Je kunt hardnekkige vlekken zoals sporen van baby pap voor behandelen met natuurlijke zeep, chemische vlek verwijderaars zijn minder geschikt voor stoere babykleding.

De stoere babykleding van Little Ace wordt op maat gemaakt en is gemakkelijk te wassen. Kijk nu naar ons aanbod van de allerleukste stoere babykleding in de online shop!

Stoere babykleertjes
 Credits: @_sharon_garcia