Tips voor het kopen van praktische babykleertjes

Tips voor het kopen van praktische babykleertjes

Handige tips voor het kopen van praktische babykleertjes:

  1. Slaapzakken: Om je baby ‘s nachts warm te houden, is het aan te raden om voor een fleece of katoenen slaapzak te kiezen. Ze dienen op vakantie als vervanging voor de traditionele dekens, die onvoldoende veilig zijn voor slapende baby’s vanwege het risico op wiegendood. Afhankelijk van het klimaat waarin je leeft en het seizoen waarin je baby geboren wordt, heb je een slaapzak juist wel of niet nodig.
  2. Fleece wear of sneeuwpak in babykleding maat 50: Als je een winter baby krijgt, wil je mogelijk een onesie van fleece aanschaffen om hem of haar warm te houden tijdens uitstapjes in de koude buitenlicht. Ze zijn vaak voorzien van een capuchon en zijn er in uiteenlopende soorten en maten. Een andere optie is om naast het aanschaffen van een onesie je baby in een knusse, met fleece gevoerde wandelwagen rond te rijden (bij voorkeur ontworpen om gemakkelijk in te klappen en met de auto te vervoeren).
  3. Sokken en laarsjes: Je hebt in de barre winter veel sokjes nodig voor binnenshuis en een aantal schoenen of laarsjes om de voeten van je baby warm en droog te houden wanneer jullie onderweg zijn.
  4. Petten (1 tot 3 jaar): Koop een cap of pet voor tijdens de zomermaanden of een zachte, warme muts die de oren bedekt in de winter. Kijk nu naar het aanbod in de webshop van Little Ace!
Credits: @brytny

De waardering van littleace.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 46 reviews.
× Hoe kan ik je helpen?